Staging

Een planning die écht werkt? Ontdek de NOW planningstool!

Een groeiend bedrijf? That’s the plan!

Een efficiënte planning is essentieel om het overzicht te bewaren in een groeiende organisatie. Daarom ontwikkelde NOWJOBS een planningstool waarmee je makkelijk werkroosters opstelt voor vast personeel én bijverdieners. De online planningstool vind je terug op het NOWJOBS-webplatform, dat werkgevers extra handvatten geeft naast de mobiele applicatie. Geen gedoe met papierwerk, alleen een gestroomlijnde personeelsplanning.

Efficiëntie en controle binnen handbereik

Personeelsplanning software

< 5 bijverdieners per dag

Werken er minder dan 5 bijverdieners in jouw bedrijf? Dan is de NOWJOBS-app jouw ideale partner om het overzicht te bewaren!
 

5 - 20 bijverdieners

Zijn er 5 tot 20 bijverdieners bij jou aan de slag? Maak je werkplanning dan met behulp van de NOW planningstool via het webportaal.
 

> 20 bijverdieners

Heb jij meer dan 20 bijverdieners in dienst? Connecteer de NOW planningstool dan met je eigen planningsysteem, zoals bookU.
 

Waarom kiezen voor de NOW planningstool?

Is jouw ideale werkschema intuïtief, overzichtelijk en toegankelijk? Wil je de toewijzing van taken, het beheren van beschikbaarheden en het registreren van de uren zo makkelijk mogelijk maken? Dan is de NOW planningstool de juiste keuze!

Handig planbord

Met onze intuïtieve en flexibele planningstool kan je moeiteloos shifts toewijzen, werkroosters maken en beschikbaarheid beheren. Ingewikkelde spreadsheets en papierwerk zijn verleden tijd: dankzij de NOW planningstool wordt je planning beheren kinderspel. 

Tijdsregistratie

Gewerkte uren registreren, controleren of aanpassen hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Met de tijdsregistratiefunctie in onze planningstool kun je de gepresteerde uren van je bijverdieners centraal beheren, inclusief pauzes en overuren. Tijdsregistratie is easy from NOW on!

Toegankelijk platform

Op kantoor of onderweg, jouw uitzendkantoor is bij je! Via ons webplatform heb je altijd en overal toegang tot de functies van NOWJOBS. Geen gedoe met kleine schermen en beperkte functionaliteit. Met ons gebruiksvriendelijke platform en onze uitgebreide mogelijkheden beheer jij je bedrijf waar je ook bent.

Onze integraties

Werk je met complexe planningen waarbij je meer dan 20 bijverdieners moet inplannen? Dan is er een simpele manier om het overzicht te bewaren. 

De NOW planningstool kan je makkelijk koppelen met andere planningtools, zoals bookU en Strobbo. Zo kan je vanuit jouw gekende tools openstaande vacatures plaatsen via NOWJOBS. Da’s een all-inoplossing, voor een onbeperkt aantal medewerkers, om je zaak nog efficiënter te laten draaien.

Personeelsplanning software