Staging

Bijverdieners met specifieke kennis voor jouw zaak

Wist je dat je via NOWJOBS kan zoeken naar gespecialiseerde bijverdieners met studies die aansluiten bij jouw zaak? Via ons digitale uitzendbureau vind je snel bijverdieners die de theorie uit hun opleiding in de praktijk willen toepassen. In jouw praktijk!

Tijdelijke medewerkers die zich vandaag in jouw bedrijf ontplooien, worden morgen misschien vast personeel. Ze genieten van on-the-job-training terwijl ze jouw bedrijf beter leren kennen.

Plaats gratis je vacature, vind de ideale bijverdiener(s) en laat de administratie aan ons.

Meer dan 20.800 bedrijven maken al gebruik van NOWJOBS

Geef studenten vandaag de kans zich te ontwikkelen binnen jouw bedrijf, en wie weet worden ze morgen wel je vaste medewerkers. Al heel wat ondernemingen gingen je voor. Via NOWJOBS vond Slaagsleutels bijvoorbeeld al verschillende bijlesgevers Frans & Wiskunde, terwijl advocatenkantoor Miveco wekelijks een jurist inschakelt die helpt met verzoekschriften en dagvaardingen. En de bekwame hulpelektricien die Westelec Elektro via onze app vond, is ondertussen een vaste waarde!

Nooit meer personeel te kort.

Zoek & vind bijverdieners met specifieke kennis

Vind snel en efficiënt flexibel personeel via onze app of het webplatform. Gewoon online vacatures plaatsen en je bent vertrokken. De NOWJOBS-database verzamelt meer dan 504.000 jobstudenten en bijverdieners van over heel België die je kunnen ondersteunen op elk moment van de dag.

Je eigen bijverdieners inschrijven?

Ook je eigen bijverdieners kun je inschrijven tegen een voordelig tarief. En het papierwerk? Laat dat maar aan ons! We zorgen voor het opstellen van het contract tot en met de onmiddellijke, correcte uitbetaling dankzij flitsbetalingen met KBC. Zo kun jij je concentreren op je zaak. 

Kiezen voor NOWJOBS, da's kiezen voor:

  • Een handige applicatie die 24/7 beschikbaar is. Ook het NOWJOBS-team staat na de werkuren en in het weekend voor je klaar!
  • Een uitgebreide database van meer dan 504.000 studenten en bijverdieners.
  • Gemiddeld 15 sollicitaties per vacature.
  • Werving en selectie op maat. Ben je op zoek naar een specifiek profiel? Dan zorgt NOWJOBS voor een screening van de bijverdieners.
  • Snelheid en betrouwbaarheid. Plaats een vacature en vind de juiste bijverdiener tot 2 uur voor de shift.
  • Geen administratie, wel 100% wettelijk in orde.
  • Een planningstool om gratis vacatures te plaatsen. Je betaalt pas wanneer iemand effectief gewerkt heeft bij jou in de zaak!

Stephanie helpt jou de geschikte bijverdiener(s) met specifieke ervaring vinden

Bekijk zelf hoe het werkt.

Vind betrouwbare bijverdieners in andere sectoren