nowjobs_environment

Contacteer NOWJOBS

Heb je een vraag voor ons? Contacteer ons via now@nowjobs.com.

Laat je vraag achter. Ons NOWJOBS-team geeft een duidelijk antwoord.

Ik ga akkoord met de privacy policy en gebruikersvoorwaarden

Verzenden

Contacteer Julie 

 

Heb je vragen? 
Mail naar now@nowjobs.com.

Check onze FAQ's!

Misschien zaten anderen met dezelfde vraag. 

Ik ben een werkgever. Hoe moet ik een profiel moet aanmaken?
add

Een profiel aanmaken is eigenlijk heel gemakkelijk. Je downloadt de app of registreert je op de website, waar je aanduidt dat je een werkgever bent die op zoek is naar bijverdieners. Binnen de 24u word je gecontacteerd door één van onze salesmedewerkers om je registratie af te ronden. Daarna kan je beginnen: plaats vacatures en vind jouw ideale bijverdieners!


 

Wat kost NOWJOBS voor werkgevers?
add

Je registreren als werkgever op NOWJOBS en een vacature posten kost je helemaal niets! Bij iedere geïnteresseerde bijverdiener zal de loonkost transparant getoond worden. Je kunt dus helemaal zelf de keuze maken op basis van competenties en kost. Je betaalt pas indien er effectief iemand gewerkt heeft. De kostprijs van bijverdieners is afhankelijk van hun statuut (student/flexi/bijverdiener) en hun leeftijd en/of ervaring.

Hoe kan ik weten of ik onder het flexi statuut mag werken?
add

Als je een flexi-job wil uitoefenen dien je in het derde kwartaal voor het huidige kwartaal minstens 4/5de bij een andere werkgever gewerkt te hebben. Een voorbeeld: je kan in april, mei en juni 2023 werken als je minstens 4/5de werkte in juli, augustus en september 2022. Niet zeker of je een flexi-job mag doen? Je kan dit zelf controleren door je aan te melden op www.mycareer.be of door te bellen naar de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ).

 

Wanneer ontvang ik mijn loon?
add

We motiveren alle werkgevers om de prestaties dagelijks door te geven waardoor je de werkdag nadien al wordt uitbetaald. Sommige werkgevers hebben iets meer tijd nodig waardoor de uitbetaling pas op donderdag de week nadien gebeurt. Indien dit het geval is, wordt dit ook getoond in de applicatie bij de info van de werkgever.