nowjobs_environment

Vind flexibel personeel

Via NOWJOBS vind je de beste hulp uit onze database van 500.000 jobstudenten, flexi-jobbers en bijverdieners, in no(w) time! Jij krijgt hulp, en wij regelen alle admin.100% stressvrij. 100% digitaal.

Registreer nu en ontvang € 50 korting op je eerste contract! 
 

Stressvrij de juiste bijverdiener vinden

Al onze bijverdieners hebben unieke kwaliteiten die jouw zaak naar een nieuw niveau kunnen tillen. Maar hoe vind je in die kwalitatieve poule de bijverdiener die het beste bij jou past? Start bij het statuut! Een energieke twintiger met een studentenstatuut heeft bijvoorbeeld heel andere talenten dan een leergierige flexi-jobber. Check hieronder welk statuut het beste aansluit bij de behoeften van jouw zaak. 
 

Jobstudent

Op zoek naar medewerkers voor drukke weekends of de vakantieperiodes? Dan zijn studenten jouw ideale match! Het staat bovendien als een paal boven water: een jobstudent is voor jou het voordeligst. Studenten mogen tot 600 uren per jaar bijverdienen tegen een voordelig tarief.

Flexi-jobber

Fiks je liefst flexibel personeel? Iemand die onbeperkt kan bijklussen en zoveel uren mag werken als die zelf wil? Dan is een flexi jouw buddy! Om een flexi-jobber in te schakelen, betaal je bovendien slechts 28% werkgeversbijdragen. Dat is veel goedkoper dan een vaste werknemer!

Bijverdiener

Bijverdieners komen niet in aanmerking voor het studenten- of flexi-statuut. Voor hen betaal je dezelfde RSZ-bijdrage als voor vaste werknemers, maar je krijgt er heel wat ervaring en maturiteit voor in de plaats! Taken die studenten (nog) niet mogen uitvoeren, zijn voor bijverdieners geen probleem.

Hoe werkt NOWJOBS? 

1

Registreer je zaak

Download de app of registreer je via het webplatform – Registreer je zaak gratis en voor niets!

2

Vul je profiel aan

Vul je gegevens in, geef een woordje uitleg over je zaak en maak je profiel onweerstaanbaar voor bijverdieners.

3

Plaats je vacature

Stuur in enkele klikken jouw vacature uit naar 500.000 bijverdieners en… ontvang gemiddeld 15 reacties per vacature!

4

Verstuur je contractvoorstel

Duik in onze databank en stuur een contract naar jouw favoriete bijverdiener. Stuur je liever een contract naar een van je eigen bijverdieners? Dat kan ook!

5

Bevestig de gewerkte uren

Bevestig de werktijd van je bijverdiener en beloon hen direct: dankzij de flitsbetaling met KBC ontvangen je medewerkers hun loon zodra jij hun uren bevestigt!

Eigen bijverdieners inschrijven?

Heb je al een poule van betrouwbare bijverdieners die goed werk leveren? Nodig hen uit om NOWJOBS te gebruiken via de QR-code op je eigen profiel. Zodra zij geregistreerd zijn op de app, staan ze automatisch tussen je favorieten. Meer dan 60% van onze bedrijven gebruikt NOWJOBS zowel om flexibel personeel te zoeken als om eigen bijverdieners in te schrijven. Zo beheer je eenvoudig en digitaal je flexibele poule van bijverdieners. 

Is jouw poule op dit moment al voltallig en zoek je geen extra tijdelijke medewerkers? Dan kan je net als 40% van onze werkgevers NOWJOBS uitsluitend gebruiken voor payrolling tegen een voordelig tarief. En het beste van al? Alles gebeurt 100% digitaal en wij nemen alle administratie van je over!

Op ons kan je rekenen: bereken het tarief van je bijverdiener

Jij krijgt de hulp, wij het (papier)werk. Maar voor we die jobstudent, flexi-jobber of bijverdiener aan je voorstellen, wil je waarschijnlijk weten wat het prijskaartje zal zijn. Daarvoor hoef je niet te wachten tot na de shift! Met onze pricing calculator bereken je wat je jobstudent, flexi-jobber of bijverdiener zal kosten. 

Vertel ons wie je zoekt, en wij tonen je het tarief!