nowjobs_environment

Een ijzersterk team. Da’s de kracht achter NOWJOBS!
 

NOWJOBS is 100% digitaal. Behalve ons team! Bij ons geen robots, maar een team van energieke mensen die een goede dosis gezelligheid combineren met hard werken. Met een harde schijf vol kennis op het gebied van IT, HR, Product, Customer Support, Sales en Marketing, zorgen wij ervoor dat onze NOWJOBS-app en ons webplatform optimaal functioneren.
 

Maak kennis met de helden van NOWJOBS

Bij NOWJOBS hebben we heel wat talentvolle collega’s met verschillende achtergronden en expertises. 
We bundelen onze krachten om jou de allerbeste ervaring te bieden.

Maak kennis met Marketing

De NOWJOBS-app is gemaakt voor iedereen, onze bedrijven en bijverdieners lijken wel gemaakt voor elkaar. Marketing zorgt ervoor dat ze de applicatie en elkaar kunnen vinden! Via duidelijke mails, leuke campagnes, aantrekkelijke posts op sociale media en informatieve persberichten brengen onze marketeers de NOWJOBS-app onder de aandacht. Zo hoeft niemand iets te missen!
 

Leer ons Product Team kennen

Een intuïtieve applicatie voor bijverdieners én bedrijven, een platform dat 24/7 beschikbaar is en een partner die alle administratie uit handen neemt, NOWJOBS is het allemaal! Dat hebben we te danken aan een sterk Product Team, dat bepaalt welke features in de app komen en hoe die eruit zullen zien
 

Check out our IT-crowd

IT evolueert constant, dus ook onze IT’ers zitten niet stil! Met behulp van de nieuwste software verwerken ze de ideeën die het Product Team voorstelt. Onze IT-crowd ontwikkelt zo een intuïtieve en toegankelijke applicatie, met features die het leven van bedrijven en bijverdieners zo makkelijk mogelijk maken. 

Ontmoet ons Success Team

Het Success Team maakt haar naam waar! Voor klanten en bijverdieners zijn onze Success-collega’s het eerste aanspreekpunt voor advies over de NOWJOBS-app, sociale wetgeving, preventie, enzovoort. Daarnaast staan ze in voor alle loonadministratie, het invullen van personeelsplanningen en het opvolgen van screeningsdagen. Succes verzekerd!

Say “hello” to Sales

Ons Sales Team bouwt duurzame relaties uit met bijverdieners en bedrijven die staan te popelen om samen te werken. Sales ziet erop toe dat alle partijen de beste service krijgen door hun noden te communiceren naar ons Product Team. Ze houdt bijvoorbeeld rekening met de wensen van jongeren die een studentenjob zoeken en flexi’s die willen bijverdienen na hun pensioen, of met de behoeften van lokale cafés, grote supermarktketens of wereldberoemde festivals.
 

Cool office alert

Zie hier ons team schitteren en kom werken in ons mooie kantoor!