nowjobs_environment

Op zoek naar bijverdieners in jouw sector?

Bakers gonna bake, drivers gonna drive, retailers gonna retail. Elke sector kent zijn eigen uitdagingen. Daarom hebben we bij NOWJOBS een uitgebreid netwerk van bijverdieners in verschillende sectoren. Zo vind jij de geschikte medewerker voor de specifieke behoeftes van jouw bedrijf!

Bijverdieners in horeca, retail of logistiek en transport, een jobstudent die helpt als administratief medewerker of liever een flexi die in het weekend op jouw evenementen werkt? Het kan allemaal via NOWJOBS!

Registreer je zaak en vind NOW de bijverdieners met een hart voor jouw sector!

In welke sector zoek je bijverdieners?

Horeca
Retail
Industrie
Evenementen
Admin & services
Logistiek
Specifieke bijverdieners
Vrijwilligers

Flexibel horeca personeel gezocht?

Zoek jij een flexibele poule voor je restaurant, café, hotel of snackbar? Via NOWJOBS vind je horecamedewerkers, barpersoneel, kelners, keukenhulp, een kok of afwassers.
Lees meer

Helpende handen nodig in de retailsector?

Helpende handen nodig in de retailsector? Kan jouw slagerij, bakkerij, kleinhandel of detailzaak extra hulp gebruiken? Schakel studenten en flexi’s in als rekkenvuller, kassamedewerker of verkoper!
Lees meer

Extra tijdelijke medewerkers nodig in de nijverheid en industrie?

Studenten, flexi’s en bijverdieners voor technische of administratieve functies in de industrie vind je het snelst via NOWJOBS! Zij helpen je in garages, tuinbouw, schoonmaak, metaal, elektriciteit, textiel en andere industrie.
Lees meer

Op zoek naar de perfecte crew voor jouw evenement?

Van ervaren kelners, gastvrije hosts en brand ambassadors tot stagehands die helpen bij de opbouw en afbraak, je vindt ze via NOWJOBS. Plaats nu een vacature en ontmoet je flexibele crew.
Lees meer

Wil je ondersteuning van bijverdieners met administratieve vaardigheden?

Via NOWJOBS vind je snel studenten en bijverdieners met kennis van boekhouden, sales, customer service… En die tijdelijke administratief medewerker? Die wordt misschien ooit een vaste collega!
Lees meer

Studenten en bijverdieners vinden in logistiek en transport?

Zoek je een chauffeur met rijbewijs B, C of D? Een bijrijder die helpt met laden en lossen? Inpakkers en polyvalente arbeiders die in het magazijn werken? NOWJOBS wijst je de weg!
Lees meer

Gespecialiseerde bijverdieners voor jouw zaak gezocht?

Tijdelijk personeel gezocht met specifieke vaardigheden en kennis? Die “gespecialiseerde bijverdieners” zitten in de portefeuille van NOWJOBS!
Lees meer

Vrijwilligers inschakelen?

Welzijn in plaats van winst, geluk in plaats van geld. Heeft jouw organisatie een hart voor de maatschappij en wil je samen met vrijwilligers streven naar een betere samenleving? Wij helpen jou helpen!
Lees meer

Wat kan NOWJOBS voor mij betekenen. 

Geen administratie

Wij regelen al het papierwerk, van contracten tot en met correcte uitbetaling van jouw bijverdieners. Jij houdt tijd over om je te focussen op je zaak. 

Search & Payrolling

De perfecte student of flexi vind je via NOWJOBS. Heb je al competente bijverdieners in dienst? Schrijf ze via NOWJOBS aan voordelige tarieven in, en geniet van de voordelen van ons digitale uitzendkantoor.

Betaal pas na het uitgevoerde werk

Stop met betalen voor dure vacatures zonder resultaat. Bij NOWJOBS plaats je gratis vacatures en betaal je pas nadat je bijverdiener de job tot een goed einde heeft gebracht. Fair p(l)ay! 

100% online

Waar kan je je vacature plaatsen? Online natuurlijk! Vacature plaatsen, sollicitaties doornemen en contracten versturen: alles gebeurt online via ons webportaal of via de app. 

24/7 beschikbaar

De NOWJOBS-app en het webplatform zijn 24/7 toegankelijk, en ook ons team is bereikbaar: tijdens de kantooruren, na de werkuren en in het weekend! In ons digitale interimkantoor ben je altijd welkom.

Gemiddeld 15 sollicitaties

Tussen 500.000 ingeschreven studenten, flexi-jobbers en bijverdieners vind je meteen de perfecte hulp! Per vacature reageren gemiddeld 15 bijverdieners.

 

 

Jobstudent, flexi of bijverdiener

Twijfel je welk type bijverdiener het meest geschikt is voor jouw zaak? Of weet je niet zeker of jij ook flexi’s mag inschakelen? Bekijk de informatie per statuut in detail: 

Jobstudent

Een jobstudent is flexibel, leergierig en energiek. De ideale helper voor in het weekend of de vakantieperiode. Bovendien is een jobstudent veruit de voordeligste bijverdiener voor jouw bedrijf!

Flexi-jobber

Een flexibele medewerker die de naam waarmaakt: een flexi-jobber mag onbeperkt en voordelig bijwerken in verschillende sectoren. Flexi betekent actie!

Bijverdiener

Ken je een harde werker zonder studenten- of flexi-statuut? Of zoek je een flexibele medewerker met ervaring en maturiteit? Dan is een bijverdiener de match voor jou!