nowjobs_environment

Partners in the picture

Bij NOWJOBS nemen we hardwerkende bijverdieners en fantastische bedrijven onder de vleugels. En daarvoor omarmen we onze partners! Of het nu gaat om lokale ondernemingen die groeien of gevestigde bedrijven die innoveren, voor NOWJOBS is iedere samenwerking waardevol.

Bovendien zijn we steeds op zoek naar duurzame partnerships met bedrijven die onze waarden en visie delen. Zo willen we ecosystemen bouwen waarin onze merken elkaar versterken! 

Maak kennis met onze partners

We zijn trots dat we mogen samenwerken met verschillende gerenommeerde bedrijven en organisaties, waaronder:

Wat kan een partnership voor jouw organisatie betekenen? 

Door een partnership ontstaat een ecosysteem waarin 2 merken elkaar sterker maken. Wij hebben de bijverdieners, jullie de jobs! Ons partnership komt tot stand wanneer jouw bijverdieners via NOWJOBS gevonden en tewerkgesteld worden. 

Maak jij deel uit van een beroepsfederatie? Dan kunnen we kijken voor aangepaste samenwerkingsvoorwaarden voor jouw leden. Via NOWJOBS worden je vacatures ingevuld in een vingerknip. En wij regelen alle administratie! 

Heb je al zin om met ons in zee te gaan? Dan ga je zéker overstag wanneer je leest wat we nog voor elkaar kunnen betekenen:

Marketingacties

Met marketingcampagnes bundelen we onze krachten om de zichtbaarheid van jouw bedrijf en/of jouw vacatures te vergroten. Van gezamenlijke campagnes op sociale media tot webinars die we cohosten.

Productintegratie 

Als partner stel jij jouw producten/diensten voor aan onze klanten. Werk je liever in de omgekeerde richting en wil je de NOWJOBS-app integreren in jouw systeem? Ook dat kan! Lees hieronder hoe onze productintegratie met KBC en bookU tot stand kwam. 

Gezamenlijke contentcreatie

Samen kunnen we waardevolle content creëren. Of het nu gaat om blogposts, video's, mailings… We bundelen onze expertise om informatieve en boeiende content te bieden aan jouw klanten en de onze!

Of laat je sponsoren door NOWJOBS en show (us) off

Wil je NOWJOBBERS inschakelen in je zomerbar, pop-up winterbar of op je evenement? Daar wil je vast mee uitpakken! Toon ons logo op een zichtbare plaats en laat je sponsoren. Bedrijven die onze visie en waarden delen, willen we immers graag een duwtje in de rug geven. Het enige dat jij daarvoor hoeft te doen, is je enthousiasme tonen: print ons logo op de outfit van je bijverdieners, plak het op je winkelraam of toon het op je website. En wij zorgen voor de bijverdieners om je evenement vlot te laten verlopen!

Door jouw onderneming te laten sponsoren, zet jij ons digitale uitzendbureau in de kijker, terwijl bijverdieners je ondersteunen tijdens de grootste drukte. Zo bundelen we onze krachten en kunnen we onze merken samen laten groeien!

Ontdek de partnerverhalen van NOWJOBS

Wil je weten hoe andere bedrijven voordeel halen uit een samenwerking met NOWJOBS? Hieronder lees je er meer over.
 

Tomorrowland

Al 3 jaar op rij is NOWJOBS trotse partner van Tomorrowland. We staan er in voor de werving en selectie van bijverdieners op het festival. Om de meest geschikte crew te vinden voor dit festival, worden vooraf screeningsdagen georganiseerd. Zo vinden we meer dan 1500 bijverdieners uit de vele geïnteresseerden! 

De geselecteerde studenten, flexi-jobbers en bijverdieners geven ieder festivalweekend het beste van zichzelf achter de bar, de foodstands en de fashion boetieks.

BookU

Als je met complexe planningen werkt met meer dan 20 bijverdieners en vaste medewerkers, is een overzichtelijke tool noodzakelijk. Voor die complexe uurroosters kan je NOWJOBS ook koppelen met andere planningstools zoals bookU

Zo is het mogelijk om vanuit bookU een vacature te plaatsen via NOWJOBS. Vervolgens zal je sollicitaties zien binnenkomen in bookU en kun je geschikte bijverdieners inplannen. Kortom, een all-inoplossing voor jouw zaak.


 

KBC

De  NOWJOBS-app is volledig geïntegreerd in KBC Mobile voor ondernemers. Dit betekent dat ondernemers die KBC Mobile gebruiken daar ook een NOWJOBS-profiel kunnen aanmaken en er een gratis vacature kunnen plaatsen. Bijverdieners zien die vacatures in hun NOWJOBS-app en solliciteren bij hun favoriete KBC-ondernemer.

Daarnaast heeft NOWJOBS samen met KBC Instant Payment ontwikkeld: zodra je de gewerkte uren van je bijverdiener bevestigt, ontvangt die het loon binnen enkele seconden op de juiste de rekening.

Partner worden? 

Wil jij ook deel uitmaken van het partnernetwerk van NOWJOBS? Of ben je op zoek naar een sponsor? Misschien werk je al smaen met NOWJOBS en wil je de samenwerking verder uitbreiden?  

Contacteer ons! Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Partnership Manager

Ines Lingier

Ines@nowjobs.be

+32 473 88 71 47

Ik ga akkoord met de privacy policy en gebruikersvoorwaarden

Verzenden