Staging

Bijverdienen als
Barhulp
Keukenhulp
Steward
Host(ess)

Waar is da feestje? Hier bij NOWJOBS!
Je muziekidolen zien knallen op je favoriete festival terwijl jij er als student of flexi bijverdient?
Dankzij de NOWJOBS-app komt die droom uit!

Word een bijverdiener in 4 stappen

1

Download de NOWJOBS-app

Gratis en voor niks.

 

2

Vul je profiel aan

Maak je profiel compleet en swipe door de vele vacatures.

3

Kies je bijverdienste

Meer dan 20.800 bedrijven staan in de rij voor jou!

4

Show me the money!

Je geld staat supersnel op je bankrekening.

Geld verdienen op events: klinkt als muziek in de oren

Waar zie jij je bijverdienen? Op de dikke dancebeats van Tomorrowland en CORE, de zwoele zomervibes van het Q-Beach House, tussen de glühweinstandjes op de Gentse Winterfeesten

Overal sfeer verzekerd. Extra geld ook. Waar wacht je nog op?!

Jaloerse vrienden? Overtuig ze dan gewoon om ook de NOWJOBS-app te downloaden.

Meer dan festivals

Kom je liever niet terecht in al dat feestgedruis, maar wil je als flexi of jobstudent toch geld verdienen in de evenementensector? We got you too.

Via de app vind je bijvoorbeeld ook bijverdiensten als als cateringmedewerker op allerlei evenementen, als medewerker in toneelhuizen of als decorbouwer voor allerhande festivals en buurtfeesten. Jij beslist.

Bijverdienen op de beats van festivals en events

Tomorrowland

Adembenemende stages, meer dan 600 charismatische dj’s en zo’n 400.000 uitzinnige festivalgangers, da’s de magische combinatie van Tomorrowland. Maar de échte magie van het wereldberoemde festival? Die komt van de 1500 bijverdieners die via NOWJOBS 2 festivalweekends lang het beste van zichzelf geven achter de bar, de foodstands en de fashion boetieks

Voodoo Village

Voodoo Village da’s muziek, natuur, spiritualiteit en… NOWJOBS! Op de techno- en housebeats zetten onze bijverdieners het festivalterrein in vuur en vlam. Barmedewerkers bieden verkoelende drankjes aan, stewards zorgen voor een frisse wind en ons ecoteam gaat de (klimaat)opwarming te lijf met coole recyclerugzakken!
 

Q-Beach House

In Oostende zijn de summer vibes het beste voelbaar in het Q-Beach House. Door de muziek, het strand, de zee, de stralende zon, maar vooral door onze happy NOWJOBBERS die het mooie weer maken achter de bar! Tijdens de live radio-uitzendingen severen flexibele, sociale en goedlachse jobstudenten de beste drankjes van de zomer.

 

Liever aan de slag in een andere sector?